rader

Klant aan het woord

Verbouwing monumentale woning Den Bosch
Ontzorgen is het centrale thema van de support die je krijgt wanneer je met Hans van der Putten in zee gaat. Naast zijn professionele werkwijze, zijn enthousiasme en zijn open communicatie brengt Hans een uitgebreid netwerk van experts mee in de samenwerking. Hij is voor mij HET meedenkend, objectieve steunpunt bij de verbouwing van mijn monumentale pand.
Janet Spiering 
 
Penthouse Eindhoven
Hans is wonderful to work with... an incredibly reliable person who handled our matters, both questions and confusions, with an "everything should be possible" attitude... and we were communicating just through emailing approx 11.000 km away, with a 7 hours ahead time difference.
Whatever it is, he is there, understanding our needs and therefore, we felt at peace to say "Yes, we do!" to our current home today!
Good services are hard to come by in these modern times... Well done, Hans!
June n Hans Janssen 
 
Stadswoning Amsberghof Eindhoven
Hans heb ik leren kennen tijdens de onderhandelingen bij de aankoop van mijn woning in project Hoogtij35 in Eindhoven. Binnen dit project was Hans verkoopmanager en het werd direct duidelijk dat hij erg betrokken was bij dit project. Vanaf het begin bracht zijn enthousiasme een prettige sfeer binnen de onderhandelingen. Hij is betrouwbaar en werkt vanuit een reële instelling waarin 'geven-en-nemen' centraal staan. Door deze insteek van Hans voelde ik me als koper begrepen. Ik heb veel gehad aan zijn professionele, maar niet stoffige, houding én zijn vakkundige kennis.
Vanwege het achterblijven van de verkoop van een tweetal andere woningen binnen dit plan, is besloten een modelwoning van mijn woning te maken. Hierdoor ontstond er een nauwe samenwerking. Ik merkte toen dat Hans naast zijn bouwtechnische oog, ook gevoel heeft voor stijl, klasse en aanpakken. Hij heeft mijn wensen zeer ter harte genomen en samen zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen waar ik nu nog dagelijks van geniet. De modelwoning heeft zijn vruchten afgeworpen want vóór de opleverdatum was het plan uitverkocht.
Ik woon heel fijn in dit huis, mede dankzij de inzet van Hans!
Paula Liesker 
 
Appartement Ir.Kalffstraat Eindhoven
Bij de aankoop van ons appartement op SAS-3 heeft Hans ons bijzonder goed geholpen. Als intermediair tussen koper en projectontwikkelaar is hij duidelijk, daadkrachtig en vooral discreet. Hij bereikt resultaten, heeft geduld en weet de druk op de juiste plaats te leggen wanneer dat nodig is. Zijn uitstraling en professionaliteit zorgen ervoor dat alle partijen tot hun recht komen. Ons aankoop project is zeer geslaagd en daar heeft Hans een bepalende rol in gespeeld. Wij kunnen zijn inzet van harte aanbevelen.
Stephaniek en Cas 
 
Woning Mariëndonkstraat Elshout 
Mijn man en ik zagen een huis te koop waar we interesse in hadden. Vanwege drukte in ons eigen bedrijf en daarnaast niet de juiste kennis van de woningmarkt, hebben we Hans gevraagd om ons in dit traject te helpen. Hij heeft ons werkelijk al het werk uit handen genomen van het contact leggen met de verkopend makelaar, het inplannen van alle afspraken, het hele onderhandelingstraject volledig voeren tot uiteindelijk de contractafhandeling. We hadden vooraf een maximaal bedrag voor de aankoop van de woning afgesproken. Uiteindelijk heeft Hans de woning voor minder weten aan te kopen, en heeft ons letterlijk geld bespaard en zichzelf daarmee terugverdiend. Na de contractafhandeling heeft Hans ons nog geholpen met de notariële akte en heeft hij ook daar de scherpste prijs weten te bedingen.
Terugkijkend zijn wij erg tevreden met hoe het traject gelopen is. Het heeft ons nauwelijks tijd gekost en wij hebben ons kunnen richten op ons bedrijf. Op de achtergrond heeft Hans alles voor ons geregeld. Het enige dat we af en toe moesten doen was een akte doorlezen en een handtekening zetten. 
Karin en Joan Biekens
 
 

Contact

Hans van der Putten
Beurdsepoort 20
5211 XC 's-Hertogenbosch
T: +31 (0)6 52 89 28 45

De Brouwplaats Nistelrode

01-04-2019

Nieuwbouw Postweide Woudrichem

30-01-2019

© Copyright Hans van der Putten